OVER FOOD PROFILES

Food Profiles is ontwikkeld door Food Cabinet, creative agency for good food en Future of Food Institute, hét marktonderzoekbureau gespecialiseerd in duurzaam consumentengedrag.

fMiddel 3A
Food Cabinet logo min

Generieke doelgroepsegmentaties schieten vaak tekort in het vaststellen van de juiste doelgroep en persona’s. Het eet- en koopgedrag van consumenten is zo verweven met de levensstijl, dat effectieve doelgroepbenadering een uitdaging kan zijn.

Effectiever aan de slag? Kies voor een food-minded aanpak en defineer het profiel van jouw doelgroep.

Logo Future of food e1701188918769

Het Future of Food Institute helpt duurzame voedselmerken, retailers en overheidsorganisaties sneller te innoveren en met meer impact te communiceren. Dankzij kristalheldere inzichten kunnen zij de juiste producten ontwikkelen voor de juiste consumenten, met de juiste boodschap.

Door de kracht van samenwerking en de synergie tussen praktijkkennis en marktonderzoek, biedt Food Profiles een effectieve en doelgerichte benadering in de complexe wereld van voedselmarketing. Wij helpen organisaties met op maat gemaakte strategieën en haarscherp marktonderzoek.

Door de kracht van samenwerking en de synergie tussen praktijkkennis en marktonderzoek, is Food Profiles in staat een effectieve en doelgerichte benadering te bieden, in de complexe wereld van voedselmarketing.  Wij helpen organisaties met op maat gemaakte strategieën en marktonderzoek. 

Benieuwd naar meer?

> neem contact met ons op <

Meer weten over de toepasbaarheid van Food Profiles voor jouw organisatie?

Stuur ons een berichtje, dan nemen wij contact met je op!